Svi
Laboratorija
Medicinska sredstva
Tehničke hemikalije
CargoChem
VWR international
2017. godine VWR je kupio Avantor, globalni dobavljač materijala visoke čistoće i prilagođenih rješenja za tržišta nauke o životu i naprednu tehnologiju. Sa više od 4 miliona proizvoda, VWR našim kupcima pruža najširi izbor u kvalitetu proizvoda.
Varian Medical Systems
Sjedište kompanije je u Palo Alto u Švajcarskoj, a i ima predstavništva širom svijeta. Kako se godišnji prihod približava tri milijarde dolara, više od 6.000 zaposlenih u Varjanu sarađuje u unapređivanju radioterapije, radiohirurgije, protonske terapije i tehnologije brahiteterapije kako bi pomoglo pacijentima da pobede kancere.
Nüve
NÜVE, prva i vodeća institucija u Turskoj za proizvodnju laboratorijskih i sterilizacionih tehnologija. Proizvodi kompanije NÜVE dizajnirani su i razvijeni za širok spektar tržišta, uključujući kliničke laboratorije, medicinska istraživanja, biotehnologiju, poljoprivredu, veterinarske laboratorije, hranu, piće i mlečne proizvode, hemijsku, automobilsku, vazduhoplovnu, keramičku, vodu i farmaceutsku industriju.
GE Healthcare
GE Healthcare je vodeći svjetski inovator u oblasti tehnologije i digitalnih rješenja u medicini. Omogućuje kliničarima da brže donose odluke putem inteligentnih uređaja, analize podataka, aplikacija i usluga. Sadrži: Kliničko praćenje i sastav akutne njege, ultrazvuka, radiološke, kardiološke dijagnostike i dijagnostike u oblasti nuklearne medicine.
Smeg Instruments
Proizvođač profesionalnih uređaja za pranje i sterilizaciju posuđa.
Avantor
Avantor je globalni proizvođač i distributer visokokvalitetnih proizvoda, usluga i rješenja za profesionalce u naukama o životu i industriji napredne tehnologije. Njihovi visokokvalitetni brendovi hemikalija i reagensa J.T. Baker i Macron Fine Chemicals koriste se u vodećim analitičkim laboratorijama širom svijeta, kao i za testiranje životne sredine, testiranje hrane i pića, biofarmaceutska istraživanja i proizvodnju.
Rolling Co
Osnovna djelatnost kompanije je uvoz i distribucija visokokvalitetnih hemikalija za potrebe različitih industrija.
Hemija pateting d.o.o. Lukavac
Regionalni distributer industrijskih hemikalija i hemikalija za prečišćavanje i prečišćavanje pitke, otpadne i procesne vode.
Bin commerce
Djelatnost kompanije je uvoz, izvoz i distribucija na domaćem tržištu niza proizvoda namijenjenih za rudarsku industriju, prehrambenu industriju, kao i za piće i preradu otpadnih voda. Bin commerce posjeduje fabrike za proizvodnju ksantata, hlora i kalijum karbonata.
Adam Equipment Company
Omogućava profesionalnu opremu za vaganje za širok spektar tržišta, uključujući industrijske, laboratorijske, obrazovne, medicinske, veterinarske ustanove.
Interscience microbiology
Kompletna ponuda proizvoda za mikrobiologiju. Ovi proizvodi garantuju sigurne i brze analize u prehrambenoj, farmaceutskoj, kozmetičkoj, ekološkoj i medicinskoj istraživačkoj industriji.
Isolab Laborgerate GmbH
Na osnovu principa inovativnog pristupa i vizije preduzetništva, Isolab je posvećen pružanju najnovijih proizvoda i rješenja svojim kupcima za svakodnevni rad na univerzitetima, institucijama, laboratorijama, istraživanjima i primjenama u različitim industrijama.
Labbox Labware S.L.
Proizvodi i usluge za laboratorije širom svijeta. Nude laboratorijske zalihe, instrumente i hemikalije.
9. Septembar Medical
Proizvodnja zubnog i medicinskog potrošnog materijala.
Eczacıbaşı-Monrol Nuclear Products
Nuklearni proizvodi. Eczacıbası-Monrol, osnovana je 2008. godine. Vode razvoj turskog tržišta nuklearne medicine proizvodeći visokokvalitetne radiofarmake za dijagnostiku i liječenje.
La Tecnocarta Srl
Već više od 90 godina nude širok izbor vrhunskog potrošnog materijala, kao što su originalni i kompatibilni videografski štampani mediji, ultrazvučni i EKG gelovi.
Ulrich Medical
Od 1912. godine proizvode injektore i implantate, proizvode koji pomažu u radu u operacijskim salama.
Sun Nuclear Corporation
Njihova misija je omogućiti zdraviji život poboljšanjem izbjegavanja, otkrivanja i liječenja kancera.
Sorimex
Koristeći naprednu tehnologiju, omogućavaju proizvodnju velikog broja proizvoda - EKG elektrode, kablove, žice i brojne dodatke za medicinsku opremu.
Primax Berlin GmbH
Proizvođač potrošnog materijala u oblasti rendgenske dijagnostike i ultrazvuka. Partner u Dental Field-u kao proizvođač zubnih rendgenskih filmova i proizvođač svestranog pribora.
Narcissus
Kompanija je osnovana je 1993. godine i prvobitno se bavila prodajom ljekova i ortopedskog materijala. Danas proizvode različite osteosintetske materijale, kao što su Kirschnerove igle, hirurške žice, Steimanove klinove itd., kao i implantate koji su hirurški ugrađeni u ljudsko tijelo.
Micromed group
Micromed je italijanska kompanija koja proizvodi medicinske uređaje dizajnirane za neurofiziološku dijagnostiku i danas je jedna od rijetkih kompanija u ovom tržišnom sektoru sposobna da stvara i dizajnira u potpunosti domaće proizvode i poboljšava svoje uređaje u pogledu hardvera i softvera. Asortiman njihovih proizvoda sastoji se od sledećih kompozicija: Digitalna elektroencefalografija (EEG, Video EEG, Stereo EEG), Holter EEG, evocirani potencijali, elektromiografija i polisomnografija, a svi se isporučuju sa sopstvenim priborom.
Acist Medical Systems
ACIST može pomoći kod perifernih, kardiovaskularnih bolesti i strukturalnih procedura.
Bionen
Bionen je italijanska kompanija koja proizvodi materijal za neurofiziologiju od 1989. Kompletni portfelj proizvoda dizajniran je i proizveden u Italiji i uglavnom uključuje igle i površinske elektrode za obavljanje neurofizioloških pregleda, kao što su registracija mišićne aktivnosti (EMG) i registracija aktivnosti mozga (EEG).
MacroMedics
MacroMedics sarađuje sa stručnjacima za radioterapiju na dizajniranju, proizvodnji i distribuciji vrhunskih radioterapijskih proizvoda koji daju prioritet preciznosti, radnoj efikasnosti i udobnosti pacijenata.