Pozivamo vas da prisustvujete seminaru „Laboratorija nove generacije’’, koji će se održati 14. juna u hotelu Ramada u Podgorici (Velika konferencijska sala Lesendro).

Na ovom seminaru imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim tehnologijama i inovacijama u laboratorijskom radu. Takođe, očekuju vas predavanja dva istaknuta globalna proizvođača iz ovih oblasti. Iako je prisustvo seminaru besplatno, zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da nam potvrdite dolazak najkasnije do 5. juna.

Naš tim boravio na Međunarodnom sajmu “Analitica 2024” u Minhenu

Naš tim posjetio je Međunarodni sajam Analitica 2024 koji se održao u Minhenu u periodu od 9. do 12. aprila. ️ Možemo potvrditi da ovaj sajam zaista opravdava poziciju vodećeg svjetskog sajma u domenu laboratorijske tehnologije, analize i biotehnologije. Sajam Analitica 2024 posjetilo je preko 34.000 ljudi iz 11 zemalja i imao je 1.066 izlagača […]

U KBC Berane instalirana nova Angio sala

U KBC Berane zvanično je otvorena Angio sala, za koju smo nabavili kompletnu opremu, a naš servisni tim bio je zadužen za njenu instalaciju. U ovoj zdravstvenoj ustanovi ozvaničen je i početak rada Poliklinike sa Službom za fizikalnu medicinu, koja je smještena u potpuno rekonstruisanom i savremeno opremljenom objektu u krugu KBC. „Otvaranjem Angio sale, […]

Predstavljamo vam novitet u našoj ponudi – Hyamax filere!

Hyamax® Plus Lips je filer sa hijaluronskom kiselinom kojim se postiže izgled prirodnih i punih usana. Hyamax® Plus Fine je filer sa hijaluronskom kisjelinom za anti-aging tretman finih bora na licu. Ovi fileri registrovani su kao medicinska sredstva u Agenciji za ljekove. Potražite u BENU apotekama!

Isporučen EKG aparat proizvođača General Electric

PZU ,,Biomedica’’ iz Bijelog Polja je opremila svoju internističku ordinaciju novim aparatom MAC 600 proizvođača General Electric. Ovaj aparat se, osim lakim rukovanjem, preciznošću i modernim dizajnom, odlikuje i portabilnošću (ima ugrađenu litijumsku bateriju sa radnim kapacitetom od 6 časova), pa je idealan za patronažne preglede i dolazi u setu sa torbom za prenos uređaja.

Opremljen dijagnostičko poliklinički centar Konzilijum

Naša kompanija je dijagnostikim uređajima kompletno opremila novootvorenu polikliniku Konzilijum u Podgorici. Svi aparati su isporučeni i instalirani u saradnji sa našim servisnim timom, a stručni predavači su odradili dodatnu edukaciju osoblja klinike.

Intenzivna njega neurologije KCCG dobila osam novih monitora

Servisni tim naše firme je u Kliničkom centru Crne Gore, na odeljenju intezivne njege neurologije, instalirao osam monitora za praćenje vitalnih funkcija sa centralnom jedinicom proizvođača General Electric.

Test opterećenja – ergometrija u Herceg Novom

U internističkoj ordinaciji “Cardio Medic” u Herceg Novom je instalirana ergometrija proizvođača General Electric. Uređaj se sastoji iz pokretne trake i softvera koji obrađuje podatke testa opterećenja srca.

Instaliran GE VCT 64 skener na Poliklinici Stojanović u Beranama

Na Poliklinici Stojanović u Beranama naš servisni tim je bio podrška ekspertskom GE Healthcare timu iz Bugarske na instalaciji prvog 64-slajsnog General Electric Healthcare VCT skenera u Crnoj Gori. Ubuduće stanovnici sjevernih opština će imati mogućnost da dobiju najkvalitetniji snimak u kratkom vremenskom roku, bez dugih redova čekanja.

Instalirana tri nova respiratora

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) instalirana su tri nova respiratora. Kako je saopšteno iz KCCG respiratori su donacija Fudbalskog saveza Crne Gore, Lovćen osiguranja i kompanije Urion.

Pušten u rad novi aparat za spoljašnje zračenje

Premijer Duško Marković svečano je u rad pustio novi aparat za spoljašnje zračenje u KCCG. Klinika za onkologiju sada ima tri moderna aparata zbog čega gotovo da nema potrebe da se naši pacijenti šalju u inostranstvo.

U KCCG pušten u rad najsavremeniji aparat za spoljašnje zračenje

“U borbi sa pošastima malignih bolesti, zbog koje smo i danas zbili redove na ovoj Klinici, nema tehnologije koja može nadomjestiti čovjeka. Upravo zato su vaša profesionalna etika i znanje ono što daje kredibilitet zdravstvenom sistemu u cjelini”